Judo dvorana na Ravnah vas čaka v polnem sijaju

Judo center Ravne na Koroškem

Avgusta lani je v poletnem nalivu voda zalila judo dvorano v športnem centru DTK na Ravnah. Uničena je bila večina blazin in tudi nekaj druge opreme. Ponosni in hvaležni smo, da nam je uspelo s podporo partnerjev dvorano obnoviti in z veseljem sporočamo, da smo spet popolnoma pripravljeni za nadaljevanje vadbe.

Ob tem se iskreno zahvaljujemo ZKŠTM Ravne, Judo zvezi Slovenije, Judo zvezi Koroške, Gimnaziji Ravne, Stanovanjskemu podjetju Ravne, Zavarovalnici Sava, Tomažu Pečolerju in Urošu Razgoršku za pomoč pri transportu in Daniju Merkaču za pleskanje ter vsem prostovoljcem, ki ste nas ob nezgodi podprli.

Judo center Ravne na Koroškem

Vadba na skoraj 300 m2 novega tatamija bo še toliko bolj prijetna, saj smo pod blazine namestili tudi posebno podlago, ki še dodatno ublaži padce. Dvorana ima novo razsvetljavo, sicer pa so v samem objektu tudi prenovljene garderobe. Torej, vrhunski pogoji za vadbo in priprave športnikov ter korak naprej v razvoju judo centra na Ravnah.

Judo center Ravne na Koroškem

V petek smo na novih blazinah že izvedli tudi prvi randori trening. Pri nas so trenirali judoisti članske tekmovalne skupine iz Slovenj Gradca, ki so trenutno edini, ki lahko trenirajo brez omejitev.

Judo center Ravne na Koroškem

Ob tej priložnosti vas vse vabimo, da se ob nadaljnjemu sproščanju ukrepov pri nas udeležite treningov, priprav in tekmovanj, da bo naša dvorana čim bolj polno zasedena in s tem služila svojemu osnovnemu namenu, vzgoji in zdravemu športnemu udejstvovanju otrok, mladostnikov in odraslih.