• Judo klub Dravograd

Judo klub Dravograd

Osnovno poslanstvo kluba je širjenje prepoznavnosti juda v občini in skozi vrednote juda kot so spoštovanje, iskrenost, pogum, skromnost, ponos, samokontrola, prijateljstvo, vljudnost in zabava, vzgajati otroke in mladostnike v dobre in koristne člane naše družbe. Z učenjem pravilnega padanja želimo prispevati k zmanjšanju poškodb pri padcih, ki so glavni razlog poškodb pri otrocih. Skozi učenje tehnik juda razvijamo samozavest, samospoštovanje, koncentracijo in disciplino ter prispevamo k izboljšanju splošne psihofizične kondicije pri otrocih.

Otroci se spoznajo tudi s tekmovanji, kjer se lahko na regijskem nivoju preizkusijo v judo borbi s svojimi vrstniki. Tekmovanja, ki niso obvezna, so pri otrocih namenjena predvsem pridobivanju samozavesti, premagovanju treme in soočanju z uspehom kot tudi z neuspehom.

Danes na OŠ Neznanih talcev Dravograd poteka vadba za začetnike in nadaljevalni tečaj juda, v letu 2020 pa smo na območju občine Dravograd odprli še sekciji na podružnični šoli Libeliče ter na Osnovni šoli Šentjanž pri Dravogradu.

Zgodovina JK Dravograd


Vpis v programe

Vpis v programe je mogoč v septembru in oktobru.

Otroka na vadbo vpišete, tako da izpolnite pristopno izjavo in jo izročite trenerju na prvi vadbi. S podpisom pristopne izjave se strinjate s splošnimi pogoji vadbe in s cenikom vadbe.

Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate preko e-pošte vpis@judo-koroska.com ali telefona: 040 337 325 (Aljaž).

Pristopna izjava Cenik in splošni pogoji vadbe

Urniki vadbe

Mala šola juda Poglej program

SKUPINA LOKACIJA DAN URA TRENER
Dravograd Mala telovadnica OŠ Dravograd TOR, ČET 14.00 - 15.00 Aljaž
Libeliče PŠ Libeliče PON, SRE 13.30 - 14.30 Aljaž
Šentjanž pri Dravogradu Telovadnica OŠ Šentjanž PON, SRE 15.00 - 16.00 Aljaž

Judo šola Poglej program

SKUPINA LOKACIJA DAN URA TRENER
Nadaljevalni tečaj 1 Mala telovadnica OŠ Dravograd TOR, ČET 15.00 - 16.00 Aljaž

 Trenerji

Aljaž Gostenčnik
Aljaž Gostenčnik
"Dobro se z dobrim vrača."
Več ...
Stojan Železnik
Stojan Železnik
"Samo s trdim delom, vztrajnostjo in medsebojnim sodelovanjem boste na koncu želi rezultate, ki ste si jih na začetku zastavili."
Več ...